INSCHRIJVEN in SPES BuBaO

 

Indien je wenst te weten of er nog vrije plaatsen zijn neem dan contact op

met

Lore Boelens (beleidsondersteuner) op het nummer 02 426 61 23 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

of

Tatjana Dessers (orthopedagoge) op het nummer 02 426 61 23 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inschrijvingen

Neem contact op met de beleidsondersteuner of orthopedagoge (zie hierboven). Zij regelt een kennismakingsbezoek en/of maakt een afspraak voor een inschrijving.

Een kind is ingeschreven als de ouders schriftelijk instemmen met het schoolreglement en met het pedagogisch project. Daarnaast moeten wij in het bezit zijn van het verslag M-decreet van het CLB (of minstens van  een voorlopig document inschrijving buitengewoon onderwijs van het CLB).

Voor een vlotte inschrijving van je kind breng je best het volgende mee:

Ø De identiteitskaart of SIS-kaart van je kind.

Ø Het verslag M-decreet (of een voorlopig document inschrijving buitengewoon onderwijs).

Ø Verslagen die kunnen helpen om een beter beeld van je kind te krijgen.

Ø Attesten Nederlandstaligheid van de ouders


De voorrangsperiodes

Onze school werkt met de voorrangsperiodes van het Lokaal Overleg Platform (LOP) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Ø 18 februari 2019 – 1 maart 2019: voor kinderen die al een broer of zus op school hebben & voor kinderen van personeel.

Ø 11 maart 2019 – 22 maart 2019: inschrijvingen voor de voorrangsgroep Nederlands.

Ø vanaf 25 maart 2019: vrije inschrijvingen

   
© SpesBuBaO